Winactie: Bezoek Walibi Holland in je eentje!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

In deze bijzondere tijd maakt Walibi Holland het mogelijk voor SLAM!-luisteraars om een bucketlist wens af te strepen. Het park geeft een unieke beleving weg: toegang tot het park, in je eentje!

Het attractiepark dat normaal een drukbezochte plek is in deze periode, opent haar deuren voor een luisteraar van SLAM! De winnaar mag de attracties in zijn of haar uppie beleven, van de award-winnende achtbaan UNTAMED tot aan El Rio Grande, niks is te gek. Een unieke en bijzondere ervaring gezien het nog niet eerder is voorgekomen dat Walibi Holland het park voor slechts één persoon beschikbaar heeft gesteld.

Een week lang staat elke dag op SLAM! in het teken van één bijzondere locatie en een unieke prijs. Samen met circuit Zandvoort en restaurant de Librije doet Walibi Holland mee aan deze unieke actie: Alleen op de wereld.

De winactie is vanaf 20 april te horen op SLAM!. Luisteraars kunnen een motivatie insturen via de gratis SLAM! app. Uiteraard worden alle maatregelen van het RIVM nageleefd tijdens de unieke beleving.

© 2020 – 2019 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden